24 / 04 / 2024

iş gyo 2013

iş gyo 2013

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

İş GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Kiler GYO finansal tablo ve faaliyet raporlarını yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılının 3 aylık finansal tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı...

İş GYO 'nun 2013'e ait 3 aylık finansal tablo ve faaliyet raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılının 3 aylık finansal tablolarının ve faaliyet raporunu yayınladı...

İş GYO kar payından sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Yönetim Kurulu kararı ile kar payından sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak...

Aydın Önder İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Aydın S. Önder, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine M. Kemal Fettahoğlu seçildi..

İş GYO Akis Bağımsız Denetim firması ile çalışacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den 3 yıl süre ile bağımsız denetim hizmeti alacak...

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

İş GYO Manzara Adalar satılık konut!

İş GYO Manzara Adalar satılık konut fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO projesi olan Manzara Adalar ‘da peşin alımlarda indirim yapılıyor.

İş GYO ve Nef Şişecam arazisinde 3 proje daha inşa edecek!

Kentsel Dönüşüm için işbirliği yapan İŞ GYO ve Nef, bu kapsamda İstanbul'un merkezinde dev bir projeye imza atıyor. Firma Şişecam'da hayata geçireceği projelerin ilk halkası olan Inistanbul Gala'yı görücüye çıkardı

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı 28 Mayıs'ta yapılacak olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

Eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Inİstanbul Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar Kartal satılık!

İş GYO Manzara Adalar Kartal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklık bulunan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

İş GYO Manzara Adalar projesi ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 Karayoluna 4 dakika uzaklıkta hayata geçilen Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor. Peki İş GYO Manzara Adalar projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 3 bin 565 adet konut bulunuyor. İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Manzara Adalar İş GYO teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor. Peki Manzara Adalar İş GYO teslimleri ne zaman?

İş GYO İnistanbul ulaşım!

in inistanbul Evleri Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek. İş GYO İnistanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

iş gyo 2013 Haberi

iş gyo 2013


İş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.     


Faaliyet raporu için