24 / 04 / 2024

iş gyo zeytinburnu kentsel dönüşüm

iş gyo zeytinburnu kentsel dönüşüm

Kentsel ve bölgesel dönüşüm kapsamında bir araya gelen İş GYO ve Nef, ilk projelerini İstanbul’un son dönemde en çok konuşulan ilçesi Zeytinburnu’nda geliştirmek üzere 320 Milyon TL değerinde arsa satın aldı...

İş GYO NEF ile Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüme başlıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm projeleri için Timur Gayrimenkul'le (NEF) ortak çalışma başlatıyor. Ortaklığın kurulması için gerekli işlemler konusunda genel müdürlük görevlendirildi...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Zeytinburnu 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Zeytinburnu 2017 değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği proje 788 adet daireden meydana geliyor. Ödemelere göre 30 aya vade imkanı sağlanıyor. Peki İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Nef İnİstanbul'da 30 ay boyunca 0 faizli ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede Nef İş GYO imzası bulunuyor. İstanbul Topkapı'da hayata geçirilen İnİstanbul 80 dönüm alan üzerinde yayılıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.

İş GYO Topkapı Inistanbul Gala iletişim!

İş GYO Topkapı Inistanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Şişecam fabrikası arsa alanında yükselen proje toplam 788 üniteden oluşuyor.

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları!

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 788 adet üniteden meydana geliyor.

İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi!

İş Gayrimenkul Yaırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi.

Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat!

Nef İş GYO İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat listesi haberimin içinde yer alıyor.

iş gyo zeytinburnu kentsel dönüşüm Haberi

iş gyo zeytinburnu kentsel dönüşüm


Kentsel dönüşüm kapsamında sektöre katma değer kazandıracak projeler üretmek için bir araya gelen İş GYO veNef, uzun vadeli bu ortaklığın ilk projesinin yerini belirledi. Sektörde son dönemde kentsel dönüşüm kapsamında en çok adı geçen ilçe olan Zeytinburnu’nda yeni ortaklığın ilk adımı atılıyor.

130 bin metrekarelik eski Topkapı fabrikası dönüşüyor


Geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın toplantısı ile iş birliklerini duyuran İş GYO ve Nef İstanbul’un en merkezilokasyonlarından biri olan Zeytinburnu’nda 130 bin metrekarelik bir arazi satın aldı. Mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi’ne ait olan bölge için imzalar atıldı.

İlk yatırımın arsası 320 milyon TL değerinde


Daha önce yatırım için seçilecek bölgelerin ihtiyaçları ve koşulları göz önünde bulundurularak, nitelikli konut ve bunları destekleyecek fonksiyonların bir arada kullanıldığı...