26 / 04 / 2024

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.



Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı  Inİstanbul Gala  Topkapı'da yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor, kalan bedel ise teslimde ödeniyor.


İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Inİstanbul Gala Topkapı'da güvenlik, kapalı otopark, asansör, yüzme havuzu, kreş, mescit, sinema, oyun alanları, basketbol sahası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa Konutları TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metrelik yakın mesafede inşa ediliyor.


Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında; kalan yüzde 75'lik kısım için 30 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan projede konutların büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön