24 / 04 / 2024

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.



İş GYO  Inİstanbul Gala  ev fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala'da dairelerin alanları minimum 48, maksimum 308 metrekare olarak tasarlandı. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Inİstanbul Gala Topkapı'nın sosyal olanakları sinema, asansör, yüzme havuzu, kreş, güvenlik, mescit, kapalı otopark, basketbol sahası ve oyun alanlarından oluşuyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 in TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön