02 / 05 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlenen Davutpaşa  Inİstanbul Gala  ev fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 788 adet ünite yer alıyor. 


Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliğinde yükseliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala lokasyon olarak Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Residence'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan daire bedeli için 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede basketbol sahası, sinema, kreş, mescit, asansör, oyun alanları, kapalı otopark, güvenlik, yüzme havuzu gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında farklılık gösteren İş GYO Inİstanbul Gala'da 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön