25 / 04 / 2024

İnistanbul Gala projesi

İnistanbul Gala projesi

Üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.

In İstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen In İstanbul Gala satış ofisi iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri!

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

İnİstanbul Gala Topkapı'da 30 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

Nef - İş GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen proje konum olarak metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor ayrıca İnİstanbul Gala Topkapı'da 30 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuluyor.

İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İnistanbul Gala satış ofisi telefon!

İnistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul Gala Evleri’nde fiyatlar 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor.

İnistanbul Gala fiyat!

470 milyon dolar yatırım bedeliyle Topkapı inşa edilen İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala projesi satış ofisi!

İnistanbul Gala projesi satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İn İstabul Gala projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

İnistanbul Gala projesi ulaşım!

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala projesi Topkapı!

İnistanbul Gala projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor. 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Davutpaşa İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım!

Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Topkapı İnistanbul Gala'da 1+1'ler 320 bin TL'ye! 2018'de teslim!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

İnistanbul Gala Evleri!

İnistanbul Gala Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.

İnistanbul Gala projesinde teslimler Aralık 2017'de!

İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da inşa edilecek İnistanbul Gala satışa çıktı. 470 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek projede 3 bin konut yer alacak.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Galaya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı.

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

İnistanbul Gala projesi Haberi

İnistanbul Gala projesi

Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Konut fiyatının yüzde 5’i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı avantajı kısa bir süre için devam ediyor.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALAN


80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireleri içerisinde barındırıyor. Yeşil alanları ile dikkat çeken İnistanbul’da konutlar, arsanın yalnızca yüzde 25’ini kaplıyor.

Arsanın kalan yüzde 75’lik bölümünde ise peyzaj düzenlemeleri ve ortak alanlar yer alıyor.


24 ODALI EVLER


İki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru...