24 / 04 / 2024

İnistanbul Gala ödeme koşulları

İnistanbul Gala ödeme koşulları

İş GYO ile Nef'in Topkapı'da eski Şişecam arazisi üzerinde ortaklasa geliştirdiği İnistanbul Gala projesinin mimarlarından Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, projede özellikle mahalle ve komşuluk kültürünü geri getireceklerini söyledi.

İnistanbul Gala satışta! Fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

Inistanbul Gala'da 875 ünitenin satışı gerçekleşti!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana bin40 üniteden 875'i satıldı.

Inistanbul Gala'da bir blok daha satışa sunuldu!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede bin 140 üniteden 875'i hemen satıldı.

Inistanbul Gala Davutpaşa fiyatları!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Inistanbul Gala Davutpaşa fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inistanbul Gala fiyat listesi!

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı projede daire alanları 48 metrekareden başlıyor. Topkapı Inistanbul Gala fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği proje 788 adet daireden meydana geliyor. Ödemelere göre 30 aya vade imkanı sağlanıyor. Peki İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

İş GYO ve Nef ortaklığında Inistanbul Gala Konutları!

İş GYO ve Nef ortaklığında Inistanbul Gala Konutları ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay boyunca 0 faiz imkanı sunuyor.Toplam 788 adet üniteden oluşan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İnistanbul Gala ödeme koşulları Haberi

İnistanbul Gala ödeme koşulları

İş GYO ile Nef'in Topkapı'da eski Şişecam arazisi üzerinde ortaklasa geliştirdiği înistanbul Gala projesinin mimarlarından Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, projede özellikle mahalle ve komşuluk kültürünü geri getireceklerini söyledi. 


Timur, Türkiye'de 400 bin çocuğun yaşadığı sitelerin değil, bu siteleri plansız şekilde inşa etmenin mahalle kültürünü, komşuluğu bitirdiğini belirtti. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ise bunun için 1,5 yıl çalışıp master plan hazırladıklarına dikkat çekti. Projedeki dairelerin yüzde 78'i ön talep döneminde satıldı. 


320 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 


İnistanbul Gala'da 788 konut 4 farklı blokta inşa edilecek. Daire büyüklüklerinin 48' metrekareden başladığı projede en büyük 4+1 ise 308 metrekare olarak planlandı. 

Giriş kati artı 17 kat şeklinde çizilen projede en küçük dairenin fiyatı 320 bin lira olarak belirlendi. İş GYO Satiş, Kiralama ve...