18 / 04 / 2024

İnistanbul Gala Evleri ulaşım!

İnistanbul Gala Evleri ulaşım!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Topkapı İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. İnistanbul Gala Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.



Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. 


Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak tasarlandığı projede kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


İnistanbul Gala Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor.


İnistanbul Gala Evleri iletişim

444 72 21

http://www.inistanbultopkapi.com

Pımar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön