06 / 05 / 2024

İsa Aktaş

İsa Aktaş

Himka İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde, İsa Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Himka İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Himka İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde, İsa Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Mustafa Aktaş: Mobilyadaki yüzde 18'lik KDV yüzde 8'e düşürülmeli!

MÜSİAD Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu eski Başkanı Mustafa Aktaş mobilya sektöründe alınan yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi

Mustafa Aktaş: Mobilyada yüzde 18'lik KDV kalkmalı!

MASKO’ nun başkan adaylarından Mustafa Aktaş, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi...

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri iletişim!

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri iletişim bilgileri kapsamında projeye 0216 332 39 44 telefon numaralarından iletişim sağlanıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 588 bin TL'den başlıyor

Aktaş Boğaziçi Evleri'nde 550 bin TL'ye! 120 aya 0,98 faiz!

Aktaş Boğaziçi Evleri depreme karşı en dayanıklı zemin olan doğal kayalar üzerine perdeli ve statik dengeleri tam olarak sağlayan sistem ile iş makineleri ve kompresörlerle kırılarak inşa edildi

Aktaş Köyü'nde 4 derslikli okul inşaa edilecek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın aralık ayındaki Siirt gezisi dönüşünde yolunu keserek yaşadığı Aktaş köyünde ağırlanmasını sağlayan 15 yaşındaki şžilan Kezer, bu girişimi ile şimdi de köye okul kazandıracak  

İsa Aktaş Haberi

İsa Aktaş

Himka İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, İsa Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Himka İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...