25 / 04 / 2024

İsa Şahin kimdir

İsa Şahin kimdir

İsa Şahin, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Parparosa Turizm ve Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parparosa Turizm ve Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Devanand Tıwarı ve Ergün Erşahin ortaklığıyla kuruldu.

İsa Şahin kimdir Haberi

İsa Şahin kimdir

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölümü veya bağlantı kurulacak şirket yetkilileri hakkında açıklama yaptı.

Körfez GYO'nun kararı ile yatırımcı ilişkileri bölümü veya bağlantı kurulacak şirket yetkilileri kapsamında yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu.

Körfez GYO'nun KAP açıklaması:

Şakir Duman, Körfez GYO'dan...