19 / 04 / 2024

işadamı İsmail Kaya

işadamı İsmail Kaya

Ticari hayatı nedeniyle İstanbul’a taşınan ünlü iş adamı İsmail Kaya yatırım hedeflerini anlattı. Kaya, ''Mardin'e yatırım yapma bir Milli görevdir'' dedi.

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Hayırsever iş adamı mezun olduğu okulun yerine yenisini yapacak!

Hayırsever iş adamı Mehmet Cansız, doğup büyüdüğü ilçede mezun olduğu okulun yerine yenisini inşa ettirecek.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

İş adamı Can Atay'dan eşinin şiddet iddialarına cevap: İftira atıyor, ben de ondan şikayetçi oldum!

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Erzincanlı iş adamı arazilerini izlemek için dönen ev yaptı!

Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker, arazilerini seyretmek için ilginç bir yola başvurdu. Peker arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev yaptı.

Muğlalı hayırsever işadamı arazisini emniyete bağışladı!

Muğlalı hayırsever işadamı Yunus Büyükkuşoğlu, arazisini lojman inşa edilmesi için emniyete bağışladı. Büyükkuşoğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

işadamı İsmail Kaya Haberi

işadamı İsmail Kaya

20 yıl önce Irak Savaşı nedeniyle İstanbul’a yerleşen İsmail Kaya, “Bunu bütün samimiyetimle belirteyim ki Mardin’den ayrıldığım zaman hüngür hüngür ağladım çok üzüldüm. Çünkü benim doğduğum, yaşadığım, mis gibi kokan Mardin toprağını bırakmak bana çok zor geldi. Biz o zamanda ithalat, ihracat işleri ile uğraş veriyorduk ama Mardin’de yaşamak bir ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.


Kaya, “1962 doğumluyum, 20 yıl öncesi Mardin’i nasıl ki bıraktıysak aynen duruyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 2017 ilk aylarında kendi memleketim ve kendi doğduğum ve dünyanın gündeminde olan, burada yaşayan Türk, Kürt, Arap, Süryani, Ermeni, Ezidilerle bilinen kadim Mardin’de yatırım yapmayı kendimize bir görev sayıyoruz. Mardin gibi bir memleket için burada yatırım yapma bir Milli görevdir. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına ilkinde biz temel atmış olacağız....