29 / 03 / 2024

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat adres 

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat adres 

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün BAkırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Vatan tarafından kuruldu.

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün BAkırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Vatan tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

YZC Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

YZC Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Şahin tarafından kuruldu.

Nijma Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nijma Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Samsun ve Eser Samsun ortaklığında kuruldu.

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yavuz ve Sefer Mete Sakal ortaklığında kuruldu.

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanburoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M.İstemihan Ayhan ve Recep Meral ortaklığıyla kuruldu.

Dla Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dla Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Üstün ve Filiz Yırgal tarafından kuruldu.

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldız, Kemal Seviner ve Semih Sağocak tarafından kuruldu.

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi kuruldu!

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özhan, Aslısetenay Koçdar ve Mehmet Celalett Cihan ortaklığında kuruldu.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Ökçün Gülmez tarafından kuruldu. 

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat adres  Haberi

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat adres 

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün BAkırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Vatan tarafından kuruldu.

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-MİMARLIK-MÜHENDİSLİK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve...