26 / 04 / 2024

işe devam kredi desteği

işe devam kredi desteği

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." açıklamasında bulundu.

Üç kamu bankası 'İşe Devam Kredi Desteği'ni hayata geçiriyor!

Üç kamu bankası kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için "İşe Devam Kredi Desteği"ni hayata geçireceğini duyurdu.

Binlerce yeni kamu personel alımı yapılacak! Tam 7120 kişilik işe alım süreci başlıyor

Kamu sektörü, ekim ayı personel alım planlarını açıkladı. KPSS şartı olmadan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toplamda 7.120 yeni kadro için işe alım süreci başlayacak. İşte kamuda işe alımlar için gerekli bilgiler ve nasıl başvuracağınıza dair tüm detaylar haberin devamında…

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Takyidat nedir? Takyidat ne işe yarar?

Takdiyat belgesi, gayrimenkul terimlerinden biri olup sıklıkla duyulmaktadır. Dolayısıyla pek çok kişi tarafından merak edilen bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. Peki takdiyat nedir, ne işe yarar ve nasıl alınır? İşte takdiyat ile ilgili kapsamlı yanıtların devamı....

İŞKUR’dan dev personel alımı! 2023 Şubat'ta 88 bin 402 işçi işe alınacak! Bu fırsatı kaçırırsanız dizinizi döversiniz!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından işe alımlar son sürat devam ediyor. Özellikle seçim öncesi iş alımları hızlandı. İşte detaylar!

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Çiftçiler hemen bakın! Ayçiçeği alım fiyatı resmen açıklandı! Ayçiçek fiyatı kaç lira? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ayçiçeği alım fiyatına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu ve ayçiçeği alım fiyatının belirlendiğini duyurdu. Peki ayçiçek fiyatı son dakika ne kadar oldu? Hangi borsada ayçiçek bugün kaç lirada satılıyor? İşte ayçiçek 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Yönetim Kurulu aldığı kararda, yağ oranına göre ayçiçek taban fiyatını 12 Türk Lirası olarak belirtti. Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

Ayçiçeği avans ödemesi fiyatları belli oldu

Trakya Birlik'ten yapılan Ayçiçeği avans ödemesi fiyatları açıklamasında Yüzde 40 yağlı baz ürün için 12 bin TL/Ton avans ödemesi yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Avans ödemesi uluslararası sözleşme oranı olan yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği için avans ödemesi 12 bin 720 TL/Ton oldu.

Ayçiçeğinde alım fiyatı üreticiyi üzdü

Ayçiçeği alım fiyatı açıklandı. Açıklanan rakamlar bu yıl çayır tırtılı ile büyük bir mücadele veren üreticide hayal kırıklığı yarattı.

Ayçiçeği avans fiyatı açıklandı! Ayçiçek fiyatları ne kadar? Ayçiçek hangi borsada kaç TL? 8 Eylül 2022 fiyat listesi

Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) Genel Müdürü Ünal Erarslan, 2022 senesi yağlık ayçiçeği ön alım fiyatını kilogram bazında 10,5 TL şeklinde belirlediklerini açıkladı. Peki ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Ayçiçek hangi borsada kaç lira?

Ayçiçeği alım fiyatlarında son dakika! Ayçiçeği hangi borsada kaç TL? İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri ve Çukobirlik, ayçiçek taban fiyatını 10-11 Türk Lirası arasında açıklamıştı. Peki ayçiçeği bugün hangi borsada kaç TL? Ayçiçeği alım fiyatlarında son durum ne? İşte TMO, Edirne ve Uzunköprü Ticaret Borsası ayçiçek fiyat listesi 4 Eylül  2022...

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

işe devam kredi desteği Haberi

işe devam kredi desteği

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankaları ve katılım finans kuruluşlarıyla tüm sektörler ve firmalar için "İş'e Devam Desteği" başlattıklarını bildirdi.

Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank bugün yaptıkları ortak açıklamada, kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için "İşe Devam Kredi Desteği"ni hayata geçireceğini duyurmuş, kredi desteğinin, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 36 ay vadeli ve yıllık yüzde 7,5 faiz oranlı olacağını açıklamıştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Albayrak, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, kamu bankaları ve katılım finans kuruluşlarıyla tüm sektörler ve tüm firmalar için "İş'e Devam Desteği" başlattıklarını belirterek, "Hazine destekli Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." ifadesini kullandı.

Bakan Albayrak, "BirlikteBaşaracağız" etiketiyle...