24 / 04 / 2024

İsfendi Balcı

İsfendi Balcı

Çukurova Belediyesi'nin, park yapım ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Peki Uzman Çavuş Faik Balcı'nda yenileme ne durumda?

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Barhal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Barhal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ramazan Balcı tarafından kuruldu.

Bilimsel ölçekte kent planları yapılmalı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, bir basın toplantısı gerçekleştirdi ve toplantıda Marmara Depreminin yıldönümü sebebiyle açıklamalar yaptı. 

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Balka Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Balcı tarafından kuruldu.

Kalba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Balcı ve Kübra Kalyon ortaklığında kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

İsfendi Balcı Haberi

İsfendi Balcı

2 yılda Çukurova ilçesine 28 yeni park kazandıran ve 11 parkı yenileyen Belediye Başkanı Soner Çetin, Van'ın Bahçesaray ilçesinde 17 yıl önce şehit düşen Uzman Çavuş Faik Balcı'nın adını verdiği parkın yenileme çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi. Kenan Evren Bulvarı'ndaki parkta yapılan çalışmaları şehidin babası İsfendi Balcı'yla birlikte inceleyen Başkan Çetin, "5 ay önce sözünü verdik, bir ay içinde de parkın yenilenmiş halinin açılışını yapacağız. Vatanımızın bir karış toprağı için canını veren şehitlerimizin adını en güzel parklarımızda yaşatacağız"...