19 / 04 / 2024

işgal duvarı inşaatı

işgal duvarı inşaatı

İsrail ordusunun, Batı Şeria'daki El-Halil kentinin çevresinde inşa edilen 42 kilometrelik duvarının 10 kilometrelik tamamlandı.

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demiri 30 Nisan'a kadar satılmalı! Stoklardaki inşaat demirine düzenleme

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demirleri 30 Nisan 2024 tarihinden sonra satışa konu edilemeyecek. Resmi Gazete'de tebliğ yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Rize'de iş makinesinin çarptığı inşaat iskelesi otomobilin üzerine devrildi!

Rize Hemşin'de iş makinesinin çarptığı iki katlı inşaat iskelesi bir otomobilin üzerine devrildi.

Avrupa'da inşaat üretimi Nisan'da yüzde 11,7 azaldı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirlerinin geniş ölçüde uygulandığı nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 11,7 düşüş kaydetti.

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

AB'de inşaat üretimi Mart ayında sert düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin geniş ölçüde yürürlüğe girmeye başladığı Mart'Ta bir önceki aya göre yüzde 12 azaldı.

İtalya'da inşaat sektörü çalışanları iş başı yaptı!

İtalya'da, 2. aşamaya geçişle beraber inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörlerinde, fabrikalarda 4 milyonu aşkın çalışan işbaşı yaptı.

Kolombiya'da inşaat ve imalat sektörlerinin açılmasına şartlı izin verilecek!

eni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 189 kişinin yaşamını yitirdiği Kolombiya'da inşaat ve imalat sektörlerinin açılmasına şartlı izin verilecek.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekşi tarafından kuruldu.

işgal duvarı inşaatı Haberi

işgal duvarı inşaatı

İsrail güçleri 42 kilometrelik duvarın 10 kilometrelik kısmını tamamladı.


İsrail Walla Haber sitesinin haberine göre, İsrail ordusu, El-Halil'in güneyini İsrail'den ayırmayı hedefleyen ayrım duvarının 10 kilometrelik kısmının inşaatını tamamladı. Tarkumiya beldesi ile Mitar Yahudi yerleşim birimi arasında inşa edilecek duvarın 2017 yılının sonuna kadar süreceği kaydedildi.


İsrail hükümeti, Haziran 2016'da Tel Aviv'deki bir alışveriş merkezinde düzenlenen saldırının ardından duvarın inşatının hızlandırılmasına karar vermişti.


İsrail, "Filistinliler tarafından yapılacak saldırıları engellemek" gerekçesiyle 2002'de Batı Şeria ile arasında duvar örmeye başlamıştı.




Yeni...