29 / 03 / 2024

Isidoro J. Alanis

Isidoro J. Alanis

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Arçelik'ten 2316 J derin dondurucuya indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te 2316 J derin dondurucu 500 TL indirime girdi. Peki, 2316 J sandık tipi derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bouchra Nebba tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Atıcı ve Muhammet Selim Atıcı ortaklığında kuruldu.

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Jıayı Ligun Gayrimenkul Hizmetleri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jıayı Ligun Gayrimenkul Hizmetleri Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jiayi Lu tarafından kuruldu. 

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil ve M.S. Mustafa Assaf ortaklığında kuruldu.

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Isidoro J. Alanis Haberi

Isidoro J. Alanis

İstanbul Yeni Havalimanı daha açılmadan dünyanın tüm dikkatlerini üzerine çekti. İspanyol El Economista gazetesi, döviz hizmetleri sunma konusunda uzmanlaşmış çok uluslu bir İspanyol şirketi olan Global Exchange’in yeni İstanbul uluslararası havalimanındaki en büyük kazananlardan birisi olduğunu yazdı. Gazete, dünyanın en büyük havalimanı altyapısına sahip olacak yeni havalimanı ile yapılan anlaşmanın şirket tarihinin en büyük havaalanı sözleşmesi olduğunu duyurdu. Hürriyet'te yer alan habere göre, yeni havalimanı 29 Ekim'de hizmete girecek. Global Exchange rekor sürede 40 yeni ofis açacak. 

Global Exchange Başkanı Isidoro J. Alanis, "Bu Global Exchange için hem ofis sayısı hem de imtiyaz sözleşmesinin süresi olarak en büyük uluslararası genişleme projesidir. Türkiye'ye sıkı sıkıya bağlı kaldığımız için Türk lirası değerinin evriminin önümüzdeki yıllarda çift haneli turizm büyümesi sağlayacağına inanıyoruz. Yeni...