24 / 04 / 2024

Işıklı Göl son hali

Işıklı Göl son hali

Denizli Çivril İlçesinde bulunan Işıklı Göl, buz tuttu, buzun kalınlığı ise 25 santimetreyi buldu. Büyük Menderes Nehrinin yatağındaki 7 bin 300 metre yüzölçümü bulunan Işıklı Gölü, etkili soğuk hava sebebiyle buz tuttu.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Güçlü ve dayanıklı yapısı ile Kia Bongo Nisan fiyatları ne kadar? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

İşletmeniz için güçlü ve dayanıklı bir araç mı arıyorsunuz? O zaman size Kia Bongo'yu öneriyoruz! Ekonomik ve güçlü motorları sayesinde yakıt maliyetlerinizi de düşürür. İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Yatırımcısını son gün de sevindirdi! Borsada yılın son işlem gününde tarihi rekor!

Özellikle elindeki parasını enflasyondan korumak amacındaki yatırımcının 2022 boyunca tek adres olarak gördüğü borsada, senenin son işlem günü yine tarihi bir rekorla tamamlandı.

Altının piri İslam Memiş gram altın için asıl rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak! Son nokta!

Yılın son günlerine yaklaşılırken altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? soruları için asıl rakam açıklaması Altının Piri İslam Memiş'ten geldi. O tarihte yer yerinden oynayacak. Son nokta...

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen dolar kuru yılı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Doların yönü herkes tarafından merak edilirken, 2 gün son tam olarak ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.

Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?

Altının gram fiyatı, 395 lira ile 7 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından 397,9 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 650 lira, Cumhuriyet altını ise 2.660 liradan satılıyor.

Berat Albayrak: Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi. Tüketici güveni yüzde 3,2 artarak 82 oldu.Yılı tahminlerden iyi noktada tamamlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Pandemi sonrası Türkiye-Malezya ticari ilişkilerinin gelişeceği düşünülüyor!

Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mohd Nazari İsmail, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret her zaman devam edecek ve güçlenecektir. Bunu sağlamak içinse güçlü bir Türkiye-Malezya Ticaret Odası kurulmalıdır" dedi.

Işıklı Göl son hali Haberi

Işıklı Göl son hali

Denizli'nin Çivril İlçesinde bulunan tatlı su gölü "Işıklı Göl" soğuk havanın etkisiyle dondu.


Büyük Menderes Nehrinin yatağındaki 7 bin 300 metre yüzölçümü bulunan Işıklı Gölü, etkili soğuk hava sebebiyle buz tuttu.    


Doğal güzelliklerinin yanında yöre halkının balıkçılıkla geçimini sağladığı Işıklı Gölü'n donmasıyla ortaya güzel görüntüler çıktı.


Bazı vatandaşlar, 25 santimetre kalınlığındaki buzun üzerinde gezerek fotoğraf çektirdi. 


Gölden tuttuğu balıklarla geçimini sağlayan Mustafa Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri gölde böyle bir görüntüyle karşılaşmadığını söyledi.


En son 3 yıl önce kısmen buz tutan gölün, bugün tamamının donduğunu ifade eden Yüce, "Görüntü çok güzel. Vatandaşlar buzun üzerinde gezerek fotoğraf çektiriyor. Bizde geçimimiz balıkçılık olduğu için buzun erimesini bekliyoruz" diye...