23 / 04 / 2024

ısıtma ve soğutma sektörü 2014

ısıtma ve soğutma sektörü 2014

Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, sektör açısından 2013 yılının 2012'ye göre çok büyüyen bir yıl olmadığını belirterek, "Sektör açısından 2014' ün daha hareketli geçeceğini düşünüyoruz" dedi.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Süt, patates, soğan, mercimek, tereyağı ve fasulye.. Resmi Gazete’de duyuruldu... Herkes kullanıyor flaş gelişme

Türkiye'de neredeyse Süt, patates, soğan, mercimek, tereyağı ve fasulye kullanmayan vatandaş yok. Herkesin kullandığı bir ürünle ilgili önemli gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

ısıtma ve soğutma sektörü 2014 Haberi

ısıtma ve soğutma sektörü 2014

'Yoğuşmalı cihazların kullanımı gelecekte zorunlu olacak' Yogusmalı cihazların da gelecekte zorunlu olacağını işaret eden Taşkın, bugün Türkiye'de kullanılan daha verimsiz cihazların Avrupa'da kullanılmasının yasak olduğunu Avrupa'da yoğuşmalı cihaz kullanımı İngiltere'deki gibi zorunlu hale gelecegini kaydetti. AB uyumları yasaları çerçevesinde ilgili bakanlıkların da bu yasaları biran önce adapte etmeye çalısşcağımı söyleyen Taşkın söyle devam ettı:"Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus su ki; bu gecis surecini AB nasıl yasamıssa burada Türkıye de de bunun yapılması lazım. Cünkü yasalarla cihaz kullanımını gerekli yönetmelikleri zorunlu kıldığınızda buna binanın bacası izin vermiyorsa, Bunu denetleyecek elemanınız yoksa, denetlediğinizde ceza kesemiyorsanız, teşvik veremiyorsanız o zaman bunun uygulaması zor. AB bunların hepsini beraber yaptı. 0 yüzden biz devletten işbirliği anlamında sunu bekliyoruz; binalarımızı uygulayıcılarımız denetleyicilerimizi eşit sıırede...