19 / 04 / 2024

İskenderunun kaderi değişecek

İskenderunun kaderi değişecek

Türkiye'nin en büyük teknoparkını yapmak için kolları sıvadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun'un kaderinin hızla değiştiğine herkes tanık olacak" dedi.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

32 milyon çalışanı ilgilendiriyor! Çalışma saatleri, yıllık izinler, ücretler değişecek...

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu, 32 milyon çalışanı doğrudan ilgilendiren iş kanunlarında değişiklik için ilk adımı attığını duyurdu.

Mesai saatlerinde kritik gelişme! Çalışma saatleri değişiyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  kısmi ve geçici süreli çalışmalarla iş dünyasının ihtiyaçları ve iş-özel yaşam dengesini gözetecek düzenlemeleri hayata geçirmeyi planlıyor. Peki çalışma saatleri değişecek mi?

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Mercedes GLA'ya 225 bin TL zam: SUV pazarında dengeler değişecek

Mercedes'in SUV modeli GLA'ya gelen zam pazardaki dengeleri değiştireceğe benziyor. İşte detaylar...

Benzine 40 kuruş, motorine 38 kuruş, LPG'ye de 15 kuruş zam geliyor! Bu gece fiyatlar resmen değişiyor!

Akaryakıtta bu gece KDV zammı uygulanacak. Benzin, motorin ve LPG fiyatları bu gece peş peşe değişecek. İşte 9 Temmuz güncel BP, PO, Total, Shell, Opet akaryakıt fiyat listesi...

Kredi kartı kullananlar 2 gün sonra limitler değişecek! 

Türkiye vatandaşlarının merakla beklediği faiz kararları sonunda açıklandı. Bu kararlar kredi kart kullanımını da etkiledi. Kredi kartlarında yeni limitlerin değişmesine son iki gün kaldı. Kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiren bu limitlerde alınan son karar belli oldu, işte detaylar…

Akaryakıt fiyatlarında tarife değişikliği: Çifte zam geldi! Akaryakıt fiyatları yeniden değişecek mi? Benzine zam mı gel

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarında yeni bir tarife değişikliği getiriyor. Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına zam yapılarak litre başına 21.34 TL olarak belirlendi. Motorin için ise gelecek zam beklentisi devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Kirada yüzde 25 artış kısıtlaması Temmuz’da bitiyor. Bu tarihten sonra dengeler nasıl değişecek? Uygulama uzatılacak mı?

Konut kiralarının astronomik rakamlara çıkması üzerine getirilen ve 1 Temmuz’da sona erecek yüzde 25 sınırının uzatılması sektörde dengeleri değiştirecek. Uzmanlar, özellikle yatırım için konut alanların sayısında düşüş öngörüyor.

Çiftçiler dikkat! Devrim niteliğinde yeni uygulama geliyor! Her şey baştan aşağı değişecek!

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Orman Yasası ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi’nin 4’ncü maddesi kabul edildi. Bu kapsamda, tarımsal destekleme ödemelerinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği yeni kayıt sistemine geçilecek.

İslam Memiş açıkladı! Altın fiyatları bugünden sonra değişecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları bugünden itibaren değişeceğini söyleyerek altın yatırımcılarını tek tek uyardı.

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

İskenderunun kaderi değişecek Haberi

İskenderunun kaderi değişecek

2015 yılını 'atılım yılı' ilan ettiklerini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Türkiye'nin en büyük teknoparkını yapacağız. İlçemizin kanayan yarası haline gelen Feyezan Kanalı projemiz ise bakanlık tarafından onaylandı. 12 milyon liralık ödenek çıktı. 6 kilometre uzunluğundaki Feyezan Kanalı baştan sona temizlenecek. Çevre düzenlemesi yapılacak. Böylece kentimizin 40 yıldır çözülmeyen sorunu çözüme kavuşacak. Mutlu ve huzur dolu günler yakında" diye konuştu. 


SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR 

Yeni yatırılar ve projelerle ilçenin makus talihinin değişeceğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, "İskenderun Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Halkımızla birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Yılların ihmali var. Şimdi birer birer bunların üstesinden gelmeye, sorunları çözüm aşamasına getirmeye gayret ediyoruz. Bu çabalarımızın yansımalarını çok yakında herkes görecek. İskenderun'u yaşam alanına çevireceğiz. Toplu konut ve kentsel dönüşümle havamız değişecek" dedi. 


ŞEVKİMİZİ ARTIRIYOR

Yaklaşık...