20 / 04 / 2024

İSKİnin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek

İSKİnin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerinde yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasına ilişkin tüm detayları açıkladı. İşte TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

ModernYaka 15 soruda tüm detaylarıyla!

ModernYaka Projesi'nin tüm detayları belli oldu. Ege Yapı tarafından hayata geçirilmesi planlanan ModernYaka projesinin tüm detaylarına haberimizde yer verdik. İşte ModernYaka Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi'nin tüm detayları belli oldu. Kura çekimleri başlayan Gaziantep 14 Bin Konut Projesi'nin bütün detaylarını haberimizde derledik. İşte Gaziantep 14 Bin Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TOKİ'nin Ankara Sincan’daki yeni projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Maliyeti 120 milyon TL olarak açıklanan TOKİ Ankara Sincan projesinin detayları belli oldu. İşte TOKİ'nin Ankara Sincan’daki yeni projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İSKİnin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek Haberi

İSKİnin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerine gidilerek yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.


Konuya ilişkin açıklamaya göre, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak yeni uygulamayla İSKİ'nin tüm abonelik işlemleri artık "www.iski.gov.tr" üzerinden yapılabilecek.


Söz konusu internet adresindeki gerekli formlar doldurulduktan sonra, yeni binalara ilk su aboneliği, mukavele yenileme ve isim değişikliği, mevcut eski aboneliğin iptali ile yeni adrese yeni aboneliğin aynı anda yapılması, abonelik iptali internetten gerçekleştirilebilecek.


Vatandaşların inşaatı yeni tamamlanmış ve daha önce hiç abone olunmamış konutlarına ilk su aboneliği yapabilmeleri için internet sitesi üzerinden abone olmak istediği adresi ve diğer bilgileri girerek kaydetmeleri yeterli olacak.


Bu aşamadan sonra İSKİ personelinin verilen adrese gideceği tarih, elektronik posta ve SMS ile aboneye...