19 / 04 / 2024

islam memiş gram altın

islam memiş gram altın

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunda düşüşlerin yaşanacağını belirterek gram altın için alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarda yükselişe dikkat çekerek bazı uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

İslam Memiş gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı! Elinde altın olanlar hemen bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında düşüş başlarken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve piyasa kahini olarak da bilinen İslam Memiş'ten son dakika gram altın paylaşımı geldi..

İslam Memiş gram altın için yeni hedefini açıkladı! Yatırımcılar dikkat! Sırada bu rakam var!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ons altın 1985 dolar olurken gram altın 1881 lira oldu. Gram altındaki beklentisinin gerçekleştiğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hedefini açıkladı.

Son Dakika! Gram altını olanlar hemen baksın! İslam Memiş'ten yeni tahmin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altındaki hareketliliği değerlendirerek Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altının 1.880 TL olacağı yönündeki öngörüsünü de paylaştı. İşte detaylar...

Gram altında beklenmedik bir yükseliş! İslam Memiş’ten uyarı: 4000 TL’ye çıkabilir

Türkiye'nin son dönem ekonomik gelişmelerini yakından takip edin. Döviz kurlarından altın kurlarına kadar piyasada hareketlilik devam etmekte. Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş, gram altında 4000 TL seviyesinin görülebileceğine dair önemli bir uyarıda bulundu! İşte altın piyasasında son durum...

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil bakın...

İslam Memiş gram altın için 1800 tahmini! Tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili son gelişmeleri yorumladı. Gram altındaki düşüşleri çok hissetmememizin sebebini içerideki dolar kurunun yüksek olmasına bağlayan Memiş, yıl sonunda gram altının 1800 lira seviyelerine gelebileceğini ifade etti.

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Gram altın ekim ayında tam tamına bu kadar olacak! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi verdi! 

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş gram altının 30 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

İslam Memiş: Altında Ekim rallisi, gram altın 2 bin lirayı aşacak! Hemen acilen buraya bakın, sonra pişman olmayın!

İslam Memiş, gram altının 2000 lira üzerine çıkacağını söyledi. Memiş, Ekim ayında dolar karşısındaki varlıklarda tekrar bir ralli beklediğini de açıkladı.

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

islam memiş gram altın Haberi

islam memiş gram altın

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası’nın faiz kararı sorası altın ve dolardaki hareketlilikle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Yaptığı açıklamada dolar kurunda düşüşlerin olacağına değinen İslam Memiş, gram altın için alım fırsatını açıkladı. 

Peki gram altında alım fırsatı nedir? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Yaptığı açıklamada yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altının 1.000 liraya kadar düşeceğini kaydeden İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Yaptığı açıklamada, "Kısa vadede gram altın maksimum 1 ay, ben 1000 lirası seviyesinin üstünü kısa vade için gram atın alımını yatırımcısına tavsiye etmiyorum" diyen İslam Memiş,  bunu 1050 lira seviyesini öngörerek söylediğini kaydetti. Memiş ayrıca "Serbest piyasalarda 1040 lira görüldü" dedi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada Dolar TL'de öngördüğü düşüş sebebiyle 1 ay içerisinde gram...