25 / 04 / 2024

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarda yükselişe dikkat çekerek bazı uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalı üzerinden piyasalara ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. Yaptığı açıklamalarda değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş,  piyasalarda geçen haftaki verilerin ardından dalgalanma gördüklerini söyleyerek, "Biden, faiz artırarak enflasyonla mücadele zor gibi bir söylem içinde oldu. Bakalım Fed bir makas değişikliğine gidecek mi, bu taraf önemli." dedi.

Altın Kahini İslam Memiş ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

İşte Altın Kahini İslam Memiş'in son dakika açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön