26 / 04 / 2024

Altını olanlara şok! Her tahmini tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bakın!

Altını olanlara şok! Her tahmini tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bakın!

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. Hemen bakın...



Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş altın için 1 Eylül'ün son tarih olduğunu söylemiş ve çok önemli açıklamalar yapmıştı. Konu ile ilgili verilen bilgilere göre, merkez bankaları tarafından baskılanan altın şu an için adeta patlamaya hazır bir bomba gibi. Ne zaman olacağıyla ilgili de çok sayıda görüş sosyal medya gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor.

Altını olanlara şok! Her tahmini tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de gram altın ve ons altın için çok çarpıcı bazı son dakika açıklamaları yapmış ve trenin kalkmak üzere olduğunu belirtmişti.

Her tahminiyle dikkat çeken ve yatırımcıların gözde yorumcuları arasında yer alan altının efendisi İslam Memiş altının yükseleceği tarihi verdi. İşte İslam Memiş'in verdiği o tarih...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön