26 / 04 / 2024

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Dolar ve altın piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve doların 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. peki altın 1 ay sonra ne kadar olacak? İşte o açıklamalar...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın piyasalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Ekotürk kanalına konuşan Piyasa Kahini İslam Memiş, gram altın, dolar için en düşük olabilecek seviyeleri duyurdu.

İslam Memiş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin ciddi bir ekonomik krizin içerisinde olduğunu ama bunun yanında bir operasyon sürecinde olduğunu kaydetti. Yaptığı açıklamada bunun altını dolduran nedenlerden birinin de döviz kuru ataklarıyla beraber ekonomi kurmaylarının ciddi çalışmaları olduğunu söyleyerek, ekonomik paketle beraber döviz kurlarında önümüzdeki 1 ay içinde sert bir gerileme beklediğini kaydetti.

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Peki İslam Memiş altınla ilgili olarak neler söyledi? İşte Memiş'in o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön