29 / 03 / 2024

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Resetleme başladı!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Resetleme başladı!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlara bile resetleme şoku!  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. İşte 1 gram bile altını olanları ilgilendiren o uyarılar...



Para ve altın piyasalarında hareketlilik hız kesmeden sürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, altın fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken döviz kurlarında dolarda yükseliş, Euro ve sterlinde ise hafif dalgalı seyir yaşanıyor. 

Altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yapan Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşün aldatıcı olduğunu kaydederek,  “Piyasalarda resetleme başladı” diyerek uyarılar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Rusya-Ukrayna savaşının şiddetlenmesi, Amerikan Merkez Bankasının (Fed) şahin tondaki açıklamaları, Uluslararası Para Fonunun (IMF) Fed’e faiz uyarısı, açıklanması beklenen ABD enflasyon rakamları piyasaları da sarstı. Dalgalı seyirlerin sürdüğü piyasalarda geçtiğimiz hafta ani çıkışlar yaşayan altın fiyatlarında, Cuma gününden itibaren sert düşüşlere de başladı. Bir süredir küresel piyasalarda değer kayıpları yaşayan dolar, bu hafta yükselişe geçmişti. Yaptığı açıklamada altın ve gümüşte zirveler görüleceğini sık sık dile getiren Finans Analisti İslam Memiş, piyasalarda resetleme başladı, altın ve gümüş pozitif ayrışacağını söyledi.

Altının Efendisi İslam Memiş ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Resetleme başladı!

Altında mantıklı bir fiyatlama yok

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, düşüş yaşayan altın fiyatlarındaki son durumla ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, altın fiyatlarının ucuz olduğunu söyleyerek, hafta sonu Rusya-Ukrayna arasındaki gerginlik arttığını kaydetti. İslam Memiş yaptığı açıklamada Ekim ve Kasım aylarında gümüş ve altında pozitif beklentisinin mevcut olduğunu söyledi.

Altın ve gümüşte zirveler görüleceğini sık sık dile getiren Finans Analisti İslam Memiş, “Piyaslarda resetleme başladığını dile getirerek, "Altın ve gümüş pozitif ayrışacak” dedi.
 


Geri Dön