27 / 04 / 2024

İslam Turanlı

İslam Turanlı

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Turanlı 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran 2015' te Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

İslam Memiş altında yeni zirveyi açıkladı ve tarih verdi 'O günü bekleyin'

Hafta sonu 1000 liranın üzerini gören gram altın bugün (8 Kasım) 995 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? Yatırımcının dört gözle beklediği açıklama İslam Memiş'ten geldi.

İslam Memiş'ten altın bozduracaklara çok önemli uyarı!

"Altın bozdurmaya gideceklerin ons fiyatına bakması lazım" diyen altın ve para uzmanı İslam Memiş "Dolandırılmayın, tezgaha gelmeyin" dedi.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Turanlı Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Turanlı tarafından kuruldu. 

Emrullah Turanlı'yı anlatan kitap yasaklandı!

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Emrullah Turanlı KKTC vatandaşı oldu!

Ercan Havalimanı'nın işletmecisi ve Taşyapı patronu Emrullah Turanlı vatandaşlık talepleri KKTC Bakanlar Kurulu'nun 10 Kasım’daki toplantısında kabul edildi.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Ece Turanlı: Yatırıma devam!

"Önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlayacağımız yatırımlara başladık" diyen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı yatırıma devam edeceklerini belirtti...

Turanlı Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Turanlı tarafından kuruldu.

Emrullah Turanlı: Belgeler ortada tek yolum adalet!

Emrullah Turanlı, eski Ulaştırma Bakanı günümüz Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ile girdiği Ercan havalimanı polemiğiyle ilgili, “Ben siyasetçi değilim belgeli konuşuyorum. Tanıklar, ödenmiş dekontlar ve Ombudsman’ın raporu ortada, hakkımı adalet ve hukukta aramaktan başka çarem yok” dedi.

Emrullah Turanlı ile Tahsin Ertuğruloğlu karşı karşıya geldi!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti! Taşyapı'nın acı günü!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

İslam Turanlı Haberi

İslam Turanlı

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Turanlı 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.


Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. -Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. -İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. - Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus...