24 / 04 / 2024

İsmail Karakuş

İsmail Karakuş

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karakuş tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Tezcan Karakuş Candan'dan AOÇ arazisindeki kiralamaya tepki!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, tarihi birinci derecede sit alanı içerisinde yer alan 1.412 metrekarelik Atatürk Orman Çiftliği arazisini açık ihale usulüyle kiralığa çıkardı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rojat Karakuş tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Ömer Karakuş, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karakuş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Süleyman H. Özcan seçildi. 

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı yine Ömer Karakuş oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Süleyman H. Özcan'ın seçildi...

Osman Karakuş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Karakuş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karakuş tarafından kuruldu. 

Tezcan Karakuş Candan: ABD elçiliği inşaatını durdurun!

ABD ile Türkiye arasında yaptırım krizi yaşanırken, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan iktidara bir çağrı yaparak, “ABD’ye yaptırım uygulayacaksanız, Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ) yükselen elçilik binasının ruhsatını iptal edin, inşaatı durdurun” dedi.

Ömer Karakuş kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Karakuş kimdir? Ömer Karakuş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsmail Karakuş Haberi

İsmail Karakuş

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta  Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde açıldı. 


Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi adres: Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi, Sakızağacı Sokak 43 /...