19 / 04 / 2024

İsmail Ünal kimdir

İsmail Ünal kimdir

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kimdir? İsmail Ünal ne zamandan beri beledye başkanı olarak hizmet veriyor? İsmail Ünal, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İsmail Katmerci Kimdir? İsmail Katmerci nerelidir?

İsmail Katmerci kimdir? İsmail Katmerci’nin mesleği nedir? İsmail Katmerci hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Kapan Kimdir?

İsmail Kapan kimdir? İsmail Kapan’ın mesleği nedir? İsmail Kapan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

İsmail Tarman Kimdir?

İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman’ın mesleği nedir? İsmail Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

İsmail Ünal kimdir Haberi

İsmail Ünal kimdir

İsmail Ünal kimdir?

İsmail Ünal, Antalya’nın Akseki ilçesi doğumlu. 1973 yılında gençlik kollarına girerek CHP’yle tanışan Ünal, Beşiktaş Belediye Başkanı.


Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılında serbest mimarlığa başladı. 


Çoğunluğu Beşiktaş ilçe sınırları içinde olmak üzere toplu konut, konut, sanayi sitesi ve fabrika projelerini geliştirdi ve uyguladı. Bu projeler sayesinde yerel yönetimlerle iç içe çalışarak Beşiktaş’ın genel özelliklerini ve sorunlarını tanıma fırsatı buldu. 


Üstlendiği görevler sonucunda yaptığı çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı gezide mesleği, çağdaş yerel yönetim uygulamaları ve kent yaşamıyla ilgili birçok bilgi edindi.


1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ünal, 2007 yılından beri Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi’dir.


Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürütmektedir.


Evli...