23 / 04 / 2024

isme özel otobüs seferi

isme özel otobüs seferi

Metro'dan isme özel otobüs seferi kampanyası. 76 ilde 900 acente ve bin 350 araçlık filosuyla karayolu yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm, VIP servis hizmetlerinde yeni bir dönem başlatıyor.

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 225 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çevik tarafından kuruldu.

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Avrasya GYO Çarşamba Otobüs Terminali'nin bir kısmını 30 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 4 bin 924 metrekarelik kısmını 5 yıllığına 30 bin TL + KDV kira bedeli ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık'a kiraya verdi...

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kiraya verildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesinin feshi ve yeniden kiraya verilmesi hakkında özel durum açıklaması yayınladı.

Bursa Otobüs Terminali'ne Modern Cami yapılacak!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne cami kazandırmak için düğmeye bastı.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

isme özel otobüs seferi Haberi

isme özel otobüs seferi

76 ilde 900 acente ve bin 350 araçlık filosuyla karayolu yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm, VIP servis hizmetlerinde yeni bir dönem başlatıyor. Yılda 22 milyon yolcu taşıyan şirket, bu yıl filosunu güçlendirerek, müşteri memnuniyetini artırmak için yeni bir kampanya başlattı. Metro Turizm'le yıl içerisinde 10 kez yolculuk yapan müşterilerinin isimleri otobüslere yazılacak. Üstelik, yolcu isminin yazılı olduğu otobüsle dilediği bir tarihte İstanbul binişli olmak üzere istediği bir güzergâha seyahat etme şansı da...