23 / 04 / 2024

İsmet Ergül aktürk

İsmet Ergül aktürk

Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül kimdir? İsmet Ergül hangi bölümden mezun oldu? İşte, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

MSB duyurdu! Astsubay alımları başlıyor...

Türk Silahlı Kuvvetleri astsubay alımı başvuruları bugün itibari ile başladı. MSB tarafından yayımlanan 2023 Yılı Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini Başvuru Kılavuzu ile başvuru detayları açıklandı. İşte, konuya ilişkin detaylar...

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

BİM'de dev indirim! Toz deterjan 174 TL, çamaşır suyu 5 litre 99,50 TL! 5 Eylül 2023 BİM Aktüel Ürünler Kataloğu!

Eylül ayının gelmesi ile BİM aktüel ürünler belli olmaya başladı. BİM 5 Eylül aktüel ürünler kataloğunda Toz Deterjan 174 TL, Çamaşır Suyu 5 litresi ise 99,50 TL'den satılıyor. İşte 5 Eylül 2023 BİM Aktüel Ürünler Kataloğu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

A101 Perşembe kataloğu! Bugün A101'de neler indirimde? İşte A101 aktüel ürünler 29 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in 29 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki bu hafta A101'de hangi aktüel ürünler indirime girdi? A101 29 Eylül aktüel kataloğunda neler var? İşte 29 Eylül 2022 A101 Perşembe aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

24 Eylül BİM fiyat listesi! Bim aktüel kataloğunda bu hafta sonu neler var?

BİM 23 Eylül aktüel ürünler kataloğu yayımlandı.

ŞOK Markette hafta sonu indirimi! ŞOK 24 Eylül aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

ŞOK Marketin 24 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, ŞOK kataloğunda neler var? Bu hafta ŞOK Markette hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

İsmet Ergül aktürk Haberi

İsmet Ergül aktürk

İsmet Ergül kimdir?

İsmet Ergül, 1982 yılı ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunlarından. İsmet Ergül lisans eğitiminin ardından ODTÜ’de Yapım Stratejisi alanında yüksek lisansını yaptı. 


1987 yılında ise ODTÜ İşletme Bölümü'nün Üst Düzey Yöneticilik Sertifikası programını "Üstün başarı" ile tamamlayan İsmet Ergül bugün, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü.


İsmet Ergül, METİŞ ve STFA gibi Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2003 yılında Aktürk'e Genel Müdür olarak katıldı.


Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, Aktürk Yapı ile ilgili düşünceleri şöyle: "Kullandığınız malzemenin önemi var. Kullandığınız boya, hijyen belgeli olmalı. Yoksa gaz salar. Ahşabın içinde tutkal var. Bunların hepsinde hijyen belgesi olan ürünler kullanıyoruz. Yapımda yer, projesi, metodolojisi, dördüncüsü yapımdır. İnsan kaynağına dayanır. Beşinci ayağı, yaptığınız yapıya sahip çıkmaktır. Bitirip gitmek yok. Rapsodi'de...