19 / 04 / 2024

İsmet Ergül kimdir?

İsmet Ergül kimdir?

Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül kimdir? İsmet Ergül hangi bölümden mezun oldu? İşte, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...



İsmet Ergül kimdir?

İsmet Ergül, 1982 yılı ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunlarından. İsmet Ergül lisans eğitiminin ardından ODTÜ’de Yapım Stratejisi alanında yüksek lisansını yaptı. 


1987 yılında ise ODTÜ İşletme Bölümü'nün Üst Düzey Yöneticilik Sertifikası programını "Üstün başarı" ile tamamlayan İsmet Ergül bugün, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü.


İsmet Ergül, METİŞ ve STFA gibi Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2003 yılında Aktürk'e Genel Müdür olarak katıldı.


Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, Aktürk Yapı ile ilgili düşünceleri şöyle: "Kullandığınız malzemenin önemi var. Kullandığınız boya, hijyen belgeli olmalı. Yoksa gaz salar. Ahşabın içinde tutkal var. Bunların hepsinde hijyen belgesi olan ürünler kullanıyoruz. Yapımda yer, projesi, metodolojisi, dördüncüsü yapımdır. İnsan kaynağına dayanır. Beşinci ayağı, yaptığınız yapıya sahip çıkmaktır. Bitirip gitmek yok. Rapsodi'de ne diyoruz? En son evin iskânının alınmasından sonra da bir yıl daha buradayız. Birşey daha önemli. Tamamen kayıtlı çalışırız. Çalışma Bakanlığı'ndan iş güvenliği konusunda ilk ödül alan firmayız."


Aktürk Yapı

Aktürk Yapı; 1978 yılında kurulmuş olup, müteahhitlik yaparak hızla büyüyen bir firmadır. 2003 yılında ISO 9001 Kalite, ISO 14001 Çevre, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri belgelerini aldı. Birçok projenin altına imza atan Aktürk Yapı, konut inşaatı, kamu binaları, endüstriyel binalar, ulaşım ve altyapı işleri, askeri yapılar ve çeşitli ticaret, alışveriş merkezi çalışmalarında yer aldı. Aktürk Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ise Öner Aktürk’tür.


Aktürk Yapı projeleri..

Zorlu Center, Cumhurbaşkanlığı “Camlıköşk” Yabancı Devlet Adamları Konukevi, Kuveyt Büyükelçilik Kompleksi, Çankaya Evleri,  Ankara  Eryaman Evleri, Stüdyo Evleri, Aktürk Rapsodi Evleri, İncek Aktürk Villaları, ParkOran Evleri, Osmaniye Devlet Hastanesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü Hizmet Binası, Aktürk Ahşap Fabrikası, Ostim Sanayi Sitesi, Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı, Tandoğan Köprülü Kavşağı, Genelkurmay Köprülü Kavşağı, Yamadağ Hava Savunma Radarı, Erzurum Havalimanı Uçak Bakım Hangarı, Gölcük Terra 1, Söğütgözü Kongre ve Ticaret Merkezi.



İsmet Ergül Emlak Kulisi'ne konuk oldu!
İsmet Ergül: İstanbul'un konut ihtiyacı Ankara'yla kıyaslanmayacak derecede fazla!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde İsmet Ergül'ü ağırladı!


Geri Dön