24 / 04 / 2024

İsmet Ergül özgeçmiş

İsmet Ergül özgeçmiş

Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül kimdir? İsmet Ergül hangi bölümden mezun oldu? İşte, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Tapunun yarısı nasıl devredilir? Tapunun yarısı devredilir mi?

Tapu ikiye bölünebilir mi, Tapunun yarısı nasıl devredilir, Tapunun yarısı devredilir mi sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı dolandırıcılığı önler mi?

Çıkarılan yasa ile tasarruf finansmanı şirketlerine en az 100 milyon TL ödenmiş sermaye şartı getirildi. Peki bu sermaye şartı, dolandırıcılığı önler mi? Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı sorunları çözecek mi?

Hazar Ergüçlü: Kira ödeme fikri canımı sıkıyor!

Son zamanlarda rol aldığı Alev Alev dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Hazar Ergüçlü kira ödemekten hoşlanmadığını dile getirdi.

İsmet Ergül özgeçmiş Haberi

İsmet Ergül özgeçmiş

İsmet Ergül kimdir?

İsmet Ergül, 1982 yılı ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunlarından. İsmet Ergül lisans eğitiminin ardından ODTÜ’de Yapım Stratejisi alanında yüksek lisansını yaptı. 


1987 yılında ise ODTÜ İşletme Bölümü'nün Üst Düzey Yöneticilik Sertifikası programını "Üstün başarı" ile tamamlayan İsmet Ergül bugün, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü.


İsmet Ergül, METİŞ ve STFA gibi Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2003 yılında Aktürk'e Genel Müdür olarak katıldı.


Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, Aktürk Yapı ile ilgili düşünceleri şöyle: "Kullandığınız malzemenin önemi var. Kullandığınız boya, hijyen belgeli olmalı. Yoksa gaz salar. Ahşabın içinde tutkal var. Bunların hepsinde hijyen belgesi olan ürünler kullanıyoruz. Yapımda yer, projesi, metodolojisi, dördüncüsü yapımdır. İnsan kaynağına dayanır. Beşinci ayağı, yaptığınız yapıya sahip çıkmaktır. Bitirip gitmek yok. Rapsodi'de...