16 / 04 / 2024

ismet ergül kim

ismet ergül kim

Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül kimdir? İsmet Ergül hangi bölümden mezun oldu? İşte, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Konut alırken İstanbulluların ve Ankaralıların 7 farkı!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere? Hem İstanbul'da hem Ankara'da konut projesi yapan Aktürk Yapı'nın Genel Müdürü İsmet Ergül kaleme aldı!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Ergül tarafından kuruldu.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

Dar gelirlilere sosyal konut projesinden sonra şimdi gözler orta gelir grubuna yönelik konut projesine çevrildi. Peki, Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergül tarafından kuruldu.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Doğukan Ergül ve Mehmet Akif Çelik ortaklığında kuruldu.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

ismet ergül kim Haberi

ismet ergül kim

İsmet Ergül kimdir?

İsmet Ergül, 1982 yılı ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunlarından. İsmet Ergül lisans eğitiminin ardından ODTÜ’de Yapım Stratejisi alanında yüksek lisansını yaptı. 


1987 yılında ise ODTÜ İşletme Bölümü'nün Üst Düzey Yöneticilik Sertifikası programını "Üstün başarı" ile tamamlayan İsmet Ergül bugün, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü.


İsmet Ergül, METİŞ ve STFA gibi Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2003 yılında Aktürk'e Genel Müdür olarak katıldı.


Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, Aktürk Yapı ile ilgili düşünceleri şöyle: "Kullandığınız malzemenin önemi var. Kullandığınız boya, hijyen belgeli olmalı. Yoksa gaz salar. Ahşabın içinde tutkal var. Bunların hepsinde hijyen belgesi olan ürünler kullanıyoruz. Yapımda yer, projesi, metodolojisi, dördüncüsü yapımdır. İnsan kaynağına dayanır. Beşinci ayağı, yaptığınız yapıya sahip çıkmaktır. Bitirip gitmek yok. Rapsodi'de...