19 / 04 / 2024

iso İstanbul Ticaret Üniversitesi

iso İstanbul Ticaret Üniversitesi

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile sanayi-üniversite işbirliğine yönelik bir protokol imzaladı. Anlaşmaya göre İSO ve Üniversite birlikte forum, sempozyum, panel, konferans, araştırma, eğitim ve proje bazlı çalışmalar düzenleyecek...

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan konut satışları açıklaması! 

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimine ilişkin açıklamalarda bulundu...

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'yi devraldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Devralma yoluyla birleşme işlemi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

İstanbul Ticaret Sarayı'nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı büyük talep görüyor. 500’e yakın ofis alanı ve 175 mağazadan oluşan merkezde kiralamaların yüzde 70’i şimdiden tamamlandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi bu yıl başlıyor!

Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu, başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

Kadir Topbaş MIPIM Fuarı değerlendirme toplantısına katıldı!

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın İstanbul Ticaret Odası’ndaki değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Topbaş, "Yarışan Şehirler devri bitti. Odak Şehirler dönemi başladı. Ve İstanbul Odak Şehirdir" dedi.

Perakende fiyatları Mart'ta yüzde 1.13 arttı!

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) İstanbul için hazırladığı 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi, Mart ayı itibariyle yıllık ortalama yüzde 9.79, Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yıllık ortalama yüzde 11.82 artış gösterdi.

Sky Bon Voyage Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Bon Voyage Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hallow Al-Talabani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Vatan Caddesi, İstanbul Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

İFM sadece bina demek değil özel teşvik getirilmeli!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Finans Merkezi’ne ( İFM ) pozitif ayrımcılık yapılması için çağrıda bulundu.

İTO, aidat ödemelerine kolaylık getirdi!

İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) üyesi 370 binden fazla firma, Oda yıllık aidat ve munzam aidat ödemelerini internetten kredi kartlarıyla yapabilecek.

iso İstanbul Ticaret Üniversitesi Haberi

iso İstanbul Ticaret Üniversitesi

Sanayi sektörünün üniversitelerde üretilen bilgiye ulaşabilmesi, üniversitelerin de yetkinliklerini sanayi ile buluşturabilmesi hedefi çerçevesinde İstanbul Sanayi Odası ile İstanbul Ticaret Üniversitesi güç birliğine gitti.

Türk sanayinin önder örgütü İstanbul Sanayi Odası ile önemli eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Ticaret Üniversitesi, sanayi-üniversite işbirliğinde somut adımların atılması amacıyla bir işbirliği protokolü imzaladılar.

Yapılan anlaşma; yeni projelerin ortaya çıkarılması ve bilgi paylaşımını içeriyor. Anlaşmaya, İSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Ticaret Üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren imza koydu.

Anlaşma; teknolojik faaliyetlerinin yer alacağı Teknokent İstanbul ve bu bağlamda özellikle Ar-Ge ve teknoloji alanları başta olmak üzere birçok alanda İSO ve Üyeleri ile üniversitenin işbirliği içinde ortak projeler gerçekleştirmesini amaçlıyor.

İSO’da gerçekleşen imza törenine; İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul...