29 / 03 / 2024

ispanyada gençlere ev desteği

ispanyada gençlere ev desteği

İspanya hükümeti, ev almakiçin bankaya ipotek yaptıran ve ödemede zorluk yaşayan 22-30 yaşlarıarasında gençlere yardım için, 4 yıl süreyle, ayda 210 Avro yardımyapma kararı aldı.

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Aile ve Gençlik Fonu kuruldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle beraber yeni evlenecek gençlere, 150 bin liralık 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen illerde başlanacak.

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu! Bu şartları taşıyan kredi alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Bankası için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu. Peki evlilik kredisi ne zaman kimlere verilecek? 

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlere hangi model vergisiz telefonlar satılacak? Vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Seçimden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. İşte detaylar...

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere müjde

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere yönelik müjde geldi. Banka tarafından 70 bin TL tutarında kredi verilecek.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

ispanyada gençlere ev desteği Haberi

ispanyada gençlere ev desteği


Sosyalist hükümette Konutlardan sorumlu Bakan Carme Chacon, gelecek 1 ocak tarihinden geçerli olacak yardımın, sadece 22-30 yaşları arasında olup, yıllık net gelirleri 22 bin Avro'yu geçmeyen ve ilk evini alacakolan gençlere sağlanacağını ifade etti.


Bakan Chacon, gençlerin ilk evlerini alırken verdikleri teminat parası için de, 6 ay içinde geri ödeme şartıyla 600 Avroluk yardım yapılacağını kaydetti.


Verilen bilgilerde ayrıca, yaş sınırı olmaksızın kirada yaşayan ve yıllıknet gelirleri 24 bin Avro'yu geçmeyen diğer İspanyol vatandaşları için debenzer bir proje tasarlandığı ve bunun da 1 Ocak 2008 tarihinde yürülüğegirmesinin hedeflendiği...