25 / 04 / 2024

İSPARK abonelik

İSPARK abonelik

İstanbul genelinde her gün yaklaşık 100 bin kişiye hizmet veren İSPARK, otoparklarda giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla farklı ödeme seçeneklerini devreye sokacak.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

İSPARK'a otopark aboneliği için yılda 40 bin başvuru!

Kentte 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara otopark hizmeti veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. Özellikle iş hacminin yoğun olduğu bölgelerde abonelik eğilimi de artıyor...

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti

İSPARK abonesi gazetecilere kaydedilen açıklama ile kötü haber geldi. Basın kartı sahibi gazeteciler artık uygulamadan yararlanamayacaklar. Buna göre, abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildiği duyuruldu.

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Dijital müzik servisi Spotify'ın abonelik ücretlerine zam geleceği ortaya çıktı. Peki ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Nisan ayını kampanya ile geçiren Carrefour, tam bir fiyat performans ürünü olan Tecno Spark 8C'ye Carrefoursa kart'a özel yüzde 21 indirim imkanı sunuyor. İnternete özel Fırsat bitmeden değerlendirmek isteyenler acele edin.

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Tecno Spark 10 Pro sahne ışıkları altında! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Bir Tecno Spark 10 Pro edinin! İşte akıllı telefonun teknik özelliklerini ve tasarımını incelemek için detaylar...

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Netflix’te o diziyi tam 118 milyon kişi izledi! 2023’te abonelik ücretleri zamlanacak mı?

Popüler dizi ve film izleme platformu Netflix’te son dönemde en çok izlenen dizi “Wednesday” olurken, diziyi tam 118 milyon 540 bin kişi izledi. Peki Netflix 2023 yılında abonelik ücretlerine zam yapacak mı?  Abonelik ücreti şimdi ne kadar? Netflix paketleri kaç TL?

Netflix abonelik ücretleri ne kadar? Wednesday nereden izlenir? 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Popüler bir dijital içerik platformu olan Netflix, içerik kütüphanesini yeni filmler ve dizilerle genişletmeyi sürdürüyor. Peki, Netlfix abonelik ücreti ne kadar? Netflix fiyatları ne kadar? İşte 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Techno Spark 8 Pro MediaMarkt'​​​​​​​ta! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'yu satışa sundu. Peki, Teknosa​​​​​​​'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

İSPARK abonelik Haberi

İSPARK abonelik

İstanbul genelinde her gün yaklaşık 100 bin kişiye hizmet veren İSPARK, otoparklarda giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla farklı ödeme seçeneklerini devreye sokacak. Kent genelinde 600 noktada 80 bin kapasiteyle otopark işletmeciliği yapan İSPARK, vatandaşlara kredi kartı ile ödeme imkanı sunacak.


 Sabiha Gökçen Havalimanı İSPARK otoparkı ve Kadıköy açık otoparkında başlatılan uygulama ile vatandaşlar, ünitelerin konumlandırıldığı ödeme noktalarına giderek, kredi kartları ile borçlarını ödedikten sonra otoparktan ayrılabilecek. Projenin 2015 yılı içerisinde açık ve katlı otoparklar öncelikli olarak, 50 noktada daha yaygınlaştırılması hedefleniyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü ve desteğiyle birçok yeniliği vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Farklı ödeme seçenekleri ile hem...