20 / 04 / 2024

İSPARK otoparkları istanbulkart

İSPARK otoparkları istanbulkart

İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla İstanbulkart ve HGS ile ödeme imkanı sunulacak.

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

AVM otoparklarından alınan ücretlere dikkat! Bilinçli tüketici geri alabiliyor

AVM otoparkları 0-3 saat arası ücretsiz olması gerekiyor. Fakat bazı AVM'ler bu kuralı esneterek vatandaşlardan ücret alabiliyor. Bilinçli tüketiciler ise yapacakları itirazla bu hak gasbının önüne geçiyor. İşte tüm detaylar...

Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla

Otomobil piyasasında her geçen gün artan elektrikli otomobiller için şarj istasyonları sorun haline gelmeye başladı. Peki Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla...

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

AVM otoparklarını kullanan sürücüler dikkat! Bunu kimse bilmiyor! Paranızı geri alabilirsiniz!

AVM otoparklarında 0-3 saat arası bedava gerekirken pek çok AVM bu kurala uymayıp, insanlardan ücret istiyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 lira isteyen AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini geri verdi ve otopark girişinde bulunan ücret tarif

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Nisan ayını kampanya ile geçiren Carrefour, tam bir fiyat performans ürünü olan Tecno Spark 8C'ye Carrefoursa kart'a özel yüzde 21 indirim imkanı sunuyor. İnternete özel Fırsat bitmeden değerlendirmek isteyenler acele edin.

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

Tecno Spark 10 Pro sahne ışıkları altında! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Bir Tecno Spark 10 Pro edinin! İşte akıllı telefonun teknik özelliklerini ve tasarımını incelemek için detaylar...

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

İstanbulkart’ı olanlar pişman olmadan baksın! Kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı!

İstanbulkart ile ilgili heyecanlandıran  bir kampanya duyurusu yapılmıştı. Kampanya kapsamında İstanbulkart Mobil’den 50 lira ve üzeri yükleme yapılması halinde İspark ödemesi hediye edilecek. 5 Ekim’de başlayan kampanyanın son tarihi 30 Kasım 2022 olarak açıklandı.

Techno Spark 8 Pro MediaMarkt'​​​​​​​ta! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'yu satışa sundu. Peki, Teknosa​​​​​​​'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro'ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'ya web'e özel indirim uyguladı! Peki, Vatan Bilgisayar'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

İSPARK otoparkları istanbulkart Haberi

İSPARK otoparkları istanbulkart


İSPARK'tan konuya ilişkin açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla İstanbulkart ve HGS ile ödeme imkanı sunulacak.


İstanbul'da 600 noktada 80 bin araç kapasiteyle otopark işletmeciliği yapan İSPARK'taki bu uygulama için tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak, otoparklardaki ödeme gişeleri ve bariyer sistemleri İstanbulkartla uyumlu hale getirildi. İlk etapta katlı otoparklarda ve bariyer sistemi bulunan noktalarda başlatılacak uygulama kapsamında, otopark girişinde okutulacak kart, çıkarken tekrar okutulduğunda ödeme alınacak. Sürücü otoparka girmeden önce herhangi bir toplu taşıma aracını kullanmışsa aktarma sistemi devrede tutularak, otopark ücretinde indirim yapılacak. Aynı şekilde kişi, otoparkı kullandıktan sonra da farklı bir ulaşım aracıyla yoluna devam edecekse indirimli olarak yoluna devam edebilecek. 


'HGS İLE...