27 / 04 / 2024

İstanbulkart’ı olanlar pişman olmadan baksın! Kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı!

İstanbulkart’ı olanlar pişman olmadan baksın! Kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı!

İstanbulkart ile ilgili heyecanlandıran  bir kampanya duyurusu yapılmıştı. Kampanya kapsamında İstanbulkart Mobil’den 50 lira ve üzeri yükleme yapılması halinde İspark ödemesi hediye edilecek. 5 Ekim’de başlayan kampanyanın son tarihi 30 Kasım 2022 olarak açıklandı.



İstanbulkart’ı olan araç sahipleri ve sürücüleri yakından ilgilendiren ve bu ekonomik koşullarda bütçeye katkı sağlayacak kampanya için açıklama geldi. Buna göre İstanbulkart Mobil uygulamasından 50 lira ve üzeri yükleme yapan vatandaşlara, yükleme yapılan kart ile yapacakları ilk İspark ödemesi sonrası söz konusu ödeme tutarı karta nakit iade olarak yeniden yüklenecek.

EN FAZLA 18 LİRA ÖDENECEK

Söz konusu kampanya kapsamında yapılan İspark ödemesinin 18 lira üzerinde olması halinde kullanıcıya yapılacak nakit iade tutarı da en fazla 18 lira olacak.

Talimat olarak yüklenen ödül lira, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki akbil geçiş cihazlarına İstanbulkart okutularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla yüklenebilir.

 


Geri Dön