19 / 03 / 2024

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk baksın! 5 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk baksın! 5 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları yeni güne yükselerek başladı. Altın olanlar çabuk bu rakamlara baksın. Son dakika altın fiyatları 5 Temmuz 2022...



Bugün altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ons altın 1810 dolardan işlem görürken  yatırımcılar ve altın almak isteyenler bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? sorusunun yanıtını araştırıyor.

Özellikle Rusya Ukrayna savaşı sonrasında  altın rekor seviyelere ulaşırken şu günlerde en dip seviyeleri görüyor. BDDK kararı sonrasında döviz kurunda yaşanan düşüş altını da etkiledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yüzde 3'ü geçti. En son 6 ay önce altın bu rakamları görmüştü. 6 ayın üzerine en dip rakamları şu günlerde gören altın merak ediliyor.

Altın fiyatları yeni haftaya düşerek başladı. Bugün ise altın fiyatlarında ibre yukarı döndü. Ons altın deper kaybetse de yurt içi piyasalarda gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın yükselişe geçti.

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın , tam altın, ata altın, gremse altın kaç lira? Altını olanlar hemen bu rakamlara bakasın altın fiyatlarında son dakika 5 Temmuz 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön