28 / 03 / 2024

Altında rüzgar tersine döndü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti 

Altında rüzgar tersine döndü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti 

Altın fiyatları son zamanlarda peş peşe düşüşe geçti. Doların artışı altın fiyatlarını baskılarken altın fiyatları dip rakamlara ulaştı. Son dakika altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti.



Altın fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolardaki artışın bugün durması ile altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın yükselmeye başladı. Altının yükselişi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön