26 / 04 / 2024

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Dün 2 bin doları geçen altının onsu güne 1979 dolarla başladı. Antalya zirvesi sonrasında ise altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları başta olmak üzere piyasalar hareketlendi. Son dakika altın fiyatları...



Altının onsu 2 bin dolar üzerini gördükten sonra, bugün 1979  dolarla güne başladı. Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları Rusya Ukrayna savaşının sonu ile ilgili görüşmelerinin gündemde yer almasından dolayı güne düşüşle başladı. Ons altın yeni rekorlar kırmak için güç toplarken bir anda düşüşe geçerek yatırımcısını üzdü.

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Son zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ons altın bu hafta güç toplayarak 2 bin doları geçti. Sabah saatlerinde güne düşüşle başlayan altın,  son dakika gelen haberlere göre  Antalya zirvesi sonrasında güç toplayarak sahalara geri döndü. 

Ons altın zirve sonrasında tekrar 2 bin dolar seviyesine yükselirlen gram altın 967 lira oldu. Peki altın fiyatları şu anda kaç lira? Has altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın, gremse altın kaç lira oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön