19 / 04 / 2024

altın fiyatları bugün 2022

altın fiyatları bugün 2022

Spot altın geçtiğimiz hafta 1739 dolara yükselirken gram altın 1035 TL seviyesini geçti. Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı. Kimse düşüş beklemiyordu. Yatırımcıların aklı çıktı. 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında bir ilk! Görenlerin aklı çıktı! Yastık altında altını olanlar acil bakın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları 27 Eylül Salı  günü yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Ons altın dün 1626  dolara kadar gerilerken altın fiyatlarında bir ilk yaşandı. Altın 2,5 yıl aradan sonra bu kadar geriledi. İşte 27 Eylül 2022 altın fiyatları…

Altının başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün altının başkentinde altın fiyatları kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar için kırmızı alarm! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından rakip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları resmen toz duman oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. Yatırımcılar ise bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? Sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 21 Eylül 2022 altın fiyatları…

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

Altın fiyatları toz duman oldu! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatları bugün resmen toz duman oldu.  Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları resmen fırladı! 1 gram altını olanlar hemen bakın! Yatırımcılara müjde! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları bugün de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün fırladı. Yatırımcılara müjde! Elinde 1 gram altını bile olan hemen buraya baksın! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından merak ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altın fiyatları tekrar tepetaklak oldu! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 15 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın düştü mü, yükseldi mi? Kenarda 1 gram altını bile olanlar çabuk baksın!

Altın fiyatları endişe yaratıyor! Gram altın düştü! İşte 10 Haziran 2022 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları güne yatay seviyede başlarken gün içerisinde düşmeye başladı. Yatırımcılarının gözü önünde resmen eriyen gram altın yatırımcıları üzdü. Peki gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları canlı...

Altında beklenmedik hamle! Gram altın 8 lira kaybettirdi!

Milyonların yakından takip ettiği altının onsu haftanın ikinci işlem gününe 1935 dolardan başlardı. Gün içerisinde düşüşe geçen altın fiyatları kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar oldu?

Altının yönü yukarı: Gram altın bugün 7 lira arttı! İşte son dakika altın fiyatları...

Altının onsu yeni haftaya 1927 dolardan başlarken gram altın ise güne 925 liradan başladı.Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar oldu? İşte 21 Mart 2022 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında son dakika: Gram altın 925 lira oldu!

Altının onsu güne 1935 dolardan başlarken, Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin devam etmesi ile altın fiyatları gün içerisinde yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları kaç lira oldu?

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 1974 dolardan işlem gören altının onsu şu dakikalarda kaç dolar?

16 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın yükseldi mi? Bugün gram altın ve ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.488,01 liradan satılıyor. 16 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Haziran altın fiyatları!

15 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın kaç lira oldu? Bugün çeyrek altın ve ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.489,07 liradan satılıyor. 15 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Haziran altın fiyatları!

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar?  Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

13 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Cumhuriyet altını bugün yükseldi mi?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.477,29 liradan satılıyor. 13 Haziran 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 13 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları yükselişte! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 13 Haziran altın fiyatları

Altın piyasası yarın açıklanacak olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararına odaklandı. Altın fiyatları karar öncesi yükselişe devam ediyor. Bugün gram, çeyrek altın ne kadar? 13 Haziran 2023 altın fiyatları.

12 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın, cumhuriyet altını bugün yükseldi mi?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.484,14 liradan satılıyor. 12 Haziran 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 12 Haziran altın fiyatları!

11 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın yükseldi mi? Çeyrek altın cumhuriyet altını bugün ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.474,02 liradan satılıyor. 11 Haziran 2023 yani haftanın yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Haziran altın fiyatları!

9 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? cumhuriyet altını kaç TL?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.477,94 liradan satılıyor. 9 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 9 Haziran altın fiyatları!

5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakınan takip ediliyor. Altın fiuyatları haftaya yükselişle başlarken gram altın 1360 lira oldu. 5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerken bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları bugün resmen çakıldı! 1 gramı bile olanlar acilen bakın! 3 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından resmen çakıldı. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı ve ons altın 1948 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 3 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında zirve! Gram fiyatı bugün ne kadar? 1 Haziran Perşembe 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.326,12 liradan satılıyor. 1 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Haziran altın fiyatları!

altın fiyatları bugün 2022 Haberi

altın fiyatları bugün 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen altın fiyatları cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile geriledi.

Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, yarın açıklanacak olan FED tutanakları ve Perşembe günü açıklanacak olan enflasyon rakamlarından dolayı aşağı yönlü hareket ediyor.

Bugün Ons altın 1665 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1000 TL  altına geriledi.  Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 9 EKİM 2022?
Alış fiyatı: 998,89 TL
Satış fiyatı: 1.014,98 TL

ÇEYREK ALTIN 11 EKİM 2022 FİYATLARI
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.633 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.653TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.624 TL
Eski çeyrek...