26 / 04 / 2024

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından merak ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Yastık altında altını olanlar hemen baksın!



Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları yakından takip ediliyor. Yastık altında altını olanlar ve altın almak isteyenler tarafından bugün ''Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım ve tam altın kaç TL? Altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi?'' sorularının cevapları sorgulatılıyor.

Altın fiyatları piyasalardaki gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1773,5 dolar civarında işlem görüyor.  

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın ne kadar? Yastık altında altını olanlar acil baksın! İşte son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022 güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön