18 / 04 / 2024

Altında beklenmedik hamle! Gram altın 8 lira kaybettirdi!

Altında beklenmedik hamle! Gram altın 8 lira kaybettirdi!

Milyonların yakından takip ettiği altının onsu haftanın ikinci işlem gününe 1935 dolardan başlardı. Gün içerisinde düşüşe geçen altın fiyatları kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar oldu?



Altının onsu dün güne 1927 dolardan başkarken bugün güne 1935 dolardan başladı. 8 dolar değer kazancıyla başlayan altının onsu, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 

Altında beklenmedik hamle! Gram altın 8 lira kaybettirdi!

Altının onsu dünyadaki gelişmelerden yakından etkilenirken, yeni işlem gününe 8 dolar değer kazancıyla başladı. Peki diğer altın türleri ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın bugün kaç lira? İşte 22 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön