26 / 04 / 2024

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 1974 dolardan işlem gören altının onsu şu dakikalarda kaç dolar?



Altının onsu geçtiğimiz hafta güç toplayarak 2 bin dolar seviyelerini geçti. Bu hafta ise güne 1974 dolardan başlayan ons altın sert düştü. Yeni rekorlar kırmak için güç toplamaya hazırlanan ons altın bir anda düşüşe geçerek yatırımcılarını üzdü.

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişiminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden dün gün içinde arka arkaya açıklamalar geldi. ABD, Rusya'ya uyarıda bulundu ve NATO'nun 5’inci maddesini hatırlattı. Rusya ve Ukrayna'dan müzakere açıklaması geldi. Yaşanan son dakika gelişmeleri savaşın seyrinde olumlu gelişmelerin yaşanma ihtimaline karşın ons altın düşüşe geçti.

Ons altının düşmesi ile diğer altın türleri de düşüşe geçti. 14 Mart 2022 haftanın ilk işlem günü gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın ve Atabeşli kaç lira oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön