26 / 04 / 2024

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 19 Nisan tarihi itibariyle sona erdi.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Togg kredisi var mı, nasıl alınır? Togg kredisi verilecek mi?

Yerli otomobil TOGG'un ön siparişleri başladı. 27 Mart tarihine kadar sürecek olan ön siparişlerde 60 bin lira nakit ile kura hakkı kazanabiliyorsunuz. Peki TOGG taksitle alınabiliyor mu? TOGG kredisi var mı, nasıl alınır?

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Isparta Çünür'de 1002 konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Çünür'de 1002 yeni konut inşa edecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuru ücreti iadesi nasıl alınır?

Kura çekimleri gerçekleştirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesine 40 bin 392 başvuru gelmişti. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuru ücreti iadesi nasıl alınır?

Çünür kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Çünür kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Çünür kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Isparta kura sonucu 11.05.2020...

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi!

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi ve TOKİ Çünür kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Isparta Merkez Çünür kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesinde yer alan 700 adet konutun kura çekimleri bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta Merkez Çünür 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesinde yer alan 700 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları 2020 detayları!

TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi...

TOKİ Isparta Çünür kura sonucu kazananlar listesi sorgulama!

TOKİ Isparta Çünür kura sonucu kazananlar listesi sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor.

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 19 Nisan tarihi itibariyle sona erdi.

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste Haberi

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projedeki toplam konut sayısı 300 olarak belirlendi.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Isparta Çünür projesinin kura çekilişi bugün yapılacak. Projedeki 2+1 konutlar 75 metrekare, 3+1 konutlar 110 metrekare alana sahip.

TOKİ Isparta Çünür 2019 projesinden yüzde 1 KDV oranıyla konut sahibi olunabiliyor. Proje için başvurular Halk Bankası'nın Isparta'da yer alan şubeleri aracılığıyla kabul edildi.

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!
Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste henüz belli olmadı. Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ 50 bin...