19 / 04 / 2024

ısparta çünür

ısparta çünür

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

TOKİ Isparta Çünür ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çünür projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

TOKİ Isparta Çünür'de 1002 konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Çünür'de 1002 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi!

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi ve TOKİ Çünür kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Isparta Merkez Çünür kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesinde yer alan 700 adet konutun kura çekimleri bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta Merkez Çünür 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesinde yer alan 700 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları 2020 detayları!

TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi...

TOKİ Isparta Çünür kura sonucu kazananlar listesi sorgulama!

TOKİ Isparta Çünür kura sonucu kazananlar listesi sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor.

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!

Isparta Çünür kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 19 Nisan tarihi itibariyle sona erdi.

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme!

Isparta TOKİ Çünür kura sonucu 2+1 ve 3+1 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları 08.07.2019!

TOKİ Isparta Çünür kura sonuçları 08.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Isparta Çünür kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesindeki 300 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ 50 bin konut Isparta Çünür kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Isparta Çünür kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Isparta Çünür 2019 kura çekilişi 8 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Çünür projesinde yer alan konutların kura çekilişi 8 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

ısparta çünür Haberi

ısparta çünür

Yenişehir projesiyle toplu konutların yapılmaya başlandığı Çünür'e Başkan Günaydın Yeni otogar Projesini kazandırmak istiyor. Otogarın yapılacağı 162 dönümlük arazide hak sahipleriyle bir araya gelen Başkan Günaydın, otogarın yüzde 98 buraya yapılacağını, Çünür'ün de böylece yeniden doğacağını söyledi. 


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Sosyal Tesislerinde Otogar Projesini uygulamak istediği yerdeki arazi sahipleriyle buluştu. Yeni otogar projesini halka daha detaylı anlatan Günaydın, Çünur'den mutlu ayrıldı. Toplantıdan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Günaydın Çünüı^ün modernleşmesi için Yeni Otogar Yeni Şehir Projelerini yapmakta kararlı olduklarını iletti. Başkan Günaydın "Çünür aslında şans sahibi oluyor. Biz mahalle sakinlerine konuyu anlattık ve bazı arkadaşlarımızın mağdur olmaması için bir komisyon kurulmasına karar verdik. Bu komisyon mahalle sakinlerini oluşturduğu bir komisyon olacak. Şu anda yüzde 98 tamam. Komisyondan...