29 / 03 / 2024

Isparta gül turizmi

Isparta gül turizmi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta'nın sürdürülebilir kalkınması noktasında çalışmalarına devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın turizm alanında gelişmesi dünyaya tanıtılması amacıyla önemli bir adım attı.

Isparta gül turizminde yeni adım atıldı!

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Ayık'ı Isparta'ya davet ederek, Isparta'nın marka değerlerinin tanıtılması ve otellerde gül ürünlerinin kullanılması başta olmak üzere birçok konuda destek ve işbirliği istedi.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesinin iptali için dava açıldı!

Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihalesinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açıldı.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Isparta Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1.2 milyon metrekareye kurulacak!

Isparta'da 1/100.000 şehir planına işlenen Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak.

Gölcük Gölü turizme açılıyor!

Isparta'nın 12 kilometre güneybatısında yer alaıı volkanik Gölcük Gölü turizme açılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Gölü'nün turizme açılması amacıyla 3 yıl önce çalışma başlattıklarını söyledi.

Eğirdir Gölü temizlenecek!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi’ndeki Türkiye’nin en büyük ikinci tatlı su havzası Eğirdir Gölü’nü kirlilikten kurtarması amacıyla ‘kuşak kanalizasyon’ projesi için hazırlıklara başlandı. Peki proje nasıl olacak?

Bafa Gölü'nün çevresi turizme kazandırılacak!

Biyolojik çeşitliliğiyle dikkati çeken Bafa Gölü 'nün çevresindeki tarihi ve kültürel değerlerin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı. Bölgenin kültür turizmi destinasyonuna katkı sunacak.

Isparta gül turizminde yeni adım atıldı!

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Ayık'ı Isparta'ya davet ederek, Isparta'nın marka değerlerinin tanıtılması ve otellerde gül ürünlerinin kullanılması başta olmak üzere birçok konuda destek ve işbirliği istedi.

Eğirdir Gölü alarm veriyor!

Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor. Ancak, Eğirdir Gölü alarm veriyor.

Gül Vadisi Isparta' da yükselecek!

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ortaklığı ile hayata geçirilen Gül Turizm Sağlık Araştırma ve Yaşam Merkezi diğer adıyla Gül Vadisi olan projenin yapımına 2015 yılında yapılması planlanıyor. Gül Vadisi Isparta' da yükselecek

Gül Vadisi Projesi Isparta'da hayat bulacak!

Gül Turizm Sağlık Araştırma ve Yaşam Merkezi (Gül Vadisi) Projesi, Isparta gülünü marka yapmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ortaklığı ile oluşturulan bir proje.

Sebat Ticaret, Afyon'da organik gül köyü kuruyor!

Isparta'da 1986 yılında gül suyu ve gül yağı üretimine başlayan Kınacı Ailesi, bugün dünyanın en büyük Rose Absolut (Gül Özü) üreticisi oldu

Isparta gül turizmi Haberi

Isparta gül turizmi

Başdeğirmen, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık'ı İsparta'ya davet ederek, İsparta'da kozmetik ve turizm sektörü temsileriyle buluşturdu. ITSO'da yapılan toplantıda Başkan Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan JVleclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok, yönetim kurulu üyeleri, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir,ITSO 16. Grup (Konaklama Yerleri Danışmanlık ve Turizm) Meslek Komitesi Başkanı Müjgan Cingöz ile gül üreticileri ve kozmetik sektörü temsilcileri ile turizm otel işletmecileri hazır bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen, İsparta'nın turizm alanında gelişmeye açık olmasının yanı sıra Dünya'da eşi benzeri olmayan tarihi ve doğal güzelliklere sahip nadide bir il olduğunu anlattı. 




Otelciler Federasyonu Başkanı Ayık'dan İsparta'nın markalaşmış değerlerinin tanıtılması ve anlatılması konusunda destek ve işbirliği talebinde bulunan Başdeğirmen, 'Tarihi ve doğal güzelliklerimizin yanı sıra İsparta...