26 / 04 / 2024

ısparta konut arazisi sorunu

ısparta konut arazisi sorunu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı açıklamada Isparta’da konut arazisi sorununun bulunmadığını söyledi

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta projesinde Nisan 2023 müjdesi geldi! 124 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta 2023 projesi için Nisan 2023 müjdesi geldi.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Isparta'nın o ilçesine 124 yeni konut geliyor!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 124 adet konut yer alacak.

TOKİ Isparta projesiyle 250 konut ve 4 dükkan geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesiyle 250 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Isparta Senirkent'te kaç adet konut yapacak?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki,  TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek? TOKİ Isparta'da kaç konut inşa edecek?

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

ısparta konut arazisi sorunu Haberi

ısparta konut arazisi sorunu


Isparta Belediyesi Yeni Çünür Mahallesinde, dayanıklı asfalt öncesinde kaldırım bordür ve kilit taşı döşeme çalışmalarına devam ederken, diğer taraftan da yollara stabilize serilerek silindirlerle sıkıştırma işlemleri sürüyor. 

Fen İşleri Müdürlüğünce Yeni Çünür’de devam eden kaldırım bordür ve kilit taşı döşenmesi ve caddelerdeki stabilize çalışmalarını denetleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

“Bu mahallemizdeki çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu anda kaldırım ve bordür döşeme işlemlerinde yüzde 50 seviyesine geldik. Şu ana kadar 30 bin metrekare kilit taşı ve 20 km’de bordür döşemesi gerçekleştirdik. Bir bu kadar daha işimiz kaldı. Yine kodlarla birlikte birbirine en uzak iki cadde ve arasında kalan caddelerin kodları muntazaman bir şekilde elde edildi. Bu mahallemizde kırmızı kod elde edebilmek amacıyla...