19 / 04 / 2024

Isparta otogar ihalesi

Isparta otogar ihalesi

'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi'nin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Atlas İnşaat kazandı. Merkezin yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin 889 lira 13 kuruş olarak açıklandı.

Isparta'nın yeni otogarına 5 teklif!

Isparta Belediyesi'nin projesi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti. İhale sonucu tekliflerin incelenmesinin ardından açıklanacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde 133 bin 600 TL'ye satılık konut fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Siz de 67 bin TL'ye 500 metrekare imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar - Orta Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.

TOKİ Isparta 250 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Isparta 124 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler'de 124 adet konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Çünür'de 1002 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 18 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 10 Mayıs'ta!

Isparta İli, Merkez İlçesi Çünür Mahallesi 1002 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta Bağlar 142 konut ihalesi bugün!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta Eğirdir ihalesi yarın!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Isparta 94 konut ihalesi bugün!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Isparta otogar ihalesi Haberi

Isparta otogar ihalesi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Mahallesi sınırları içinde yaptırılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yaşam Merkezi ihalesini Atlas İnşaat'ın kazandığını açıkladı. 

Yaklaşık 5 yıldır İsparta gündemini meşgul eden ve daha önce iki defa ertelenen Yeni Otogar yapımı konusundaki ihale geçtiğimiz Pazartesi günü yapılmıştı. 5 Şirketin katıldığı ihalede, 4 şirket yaklaşık maliyetin üzerinde teklif sunarken, bir tanesi maliyetin altında teklif vermişti. Yaklaşık bir hafta söz konusu ihale üzerinde çalışan Belediye ihale Komisyonu ihaleyi sonuçlandırdı ve ihaleyi en düşük teklifi veren Atlas İnşaat kazandı. 


İHALEYE 5 ŞİRKET KATILDI 

Bilindiği gibi; Tam ismi 'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi' olan proje için 6 Mart 2017 tarihinde ihale yapıldı. Belediye Encümen Salonundaki ihaleye; Atlas İnşaat, Arıkan İnşaat - Akarlar İnşaat iş ortaklığı, Ensa...